A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

"Мультимедійний дидактичний матеріал для початкових класів KM MEDIA ED PROFI»

Дата: 16.03.2022 15:24
Кількість переглядів: 167

 

Фото без опису

Організувати освітній процес у дистанційних умовах допоможе «Мультимедійний дидактичний матеріал для початкових класів KM MEDIA ED PROFI». Це сучасний електронний засіб навчання, що прилаштований до реалій Нової української школи, який майже на 100 % задовольняє потреби освітнього процесу у форматі МР4 до 7-ми освітніх галузей. Цей мультимедійний  веб-ресурс досить дороговартнісний, але нам його надають безкоштовно   (в  комплекті  є  коди  доступу).

Використання  цього ЕОР в освітньому процесі на етапі  отримання початкової освіти спрямоване на  підвищення ефективності та якості процесу навчання.

Для організації будь-якого виду освітньої діяльності вчитель отримує різноплановий контент: для пізнання та засвоєння теоретичних фактів; засвоєння та опанування теми у вигляді дидактичних  ігор, анімацій; для формування та сприйняття навколишнього світу, виховання – демонстрації казок, оповідань та розповідей.

Що слід зробити вчителям початкових класів, щоб долучитись до Програми?

Все досить просто:

  • для доступу до контенту перейдіть за посиланням СЕРТИФІКАТу, що надає  право  користування  онлайн програмою «Дистанційне навчання від видавництва Країна Мрій» для учнів і вчителів.
  • роздайте індивідуальні коди доступу кожному учню свого класу.

Також видавництво пропонує навчальні відео для унів 5-9 класів у програмі "Дистанційна школа "Країна мрій".

Ці матеріали є дуже актуальним засобом навчання в організації та відновлення змістовного, гуманного, наочного освітнього процесу у будь-якій формі – традиційній та дистанційній.

Відеосюжети, окрім навчального змісту, популяризують добро, національні традиції, формують та виховують необхідні риси: національну гідність, патріотизм, любов і повагу до всього рідного, українського: природи, громади, родини, друзів тощо.

   Вчителі, які користуються таким потужним інструментом для професійної діяльності, отримують сформовані відеоуроки, що відповідають Державному стандарту початкової освіти та чинним навчальним програмам. Мультимедійний дидактичний матеріал для початкових класів KM MEDIA ED PROFI має гриф МОНУ і рекомендований до використання в закладах загальної середньої освіти як сучасний електронний засіб навчання, що прилаштований до реалій Нової української школи, надихає і мотивує вчителів та здобувачів початкової освіти

Запис онлайн семінару щодо використання платформи KM MEDIA ED PROFI

https://youtu.be/EoYsSCii3Vo

 

1 КЛАС

Календарне планування 1 клас 

Каталог 1 клас 

Сертифікат 1 клас 

2 КЛАС

Календарне планування 2 клас

Каталог 2 клас

Сертифікат 2 клас 

3 КЛАС

Календарне планування 3 клас

Каталог 3 клас

Сертифікат 3 клас 

4 КЛАС

Календарне планування 4 клас

Каталог 4 клас

Сертифікат 4 клас


« повернутися

Вхід для адміністратора