A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

Форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!»

Дата: 04.11.2022 10:50
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Відбувся територіальний Форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!», в якому взяли участь делегації з 8 закладів освіти Тиврівської селищної ради.

Форум проводився в онлайн форматі та з метою залучення учнівської молоді до активних форм туристсько- краєзнавчої роботи, удосконалення змісту і засобів національно - патріотичного виховання підростаючого покоління. Форум розпочався з виконання Державного Гімну України та вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. У Форумі взяла участь президент Громадської організації "Мольфар" Юлія Вотчер, яка закликала починати робити добрі справи з себе.

Під час заходу учні загальноосвітніх закладів представляли виступи та презентації за тематичним напрямом: «Військово- патріотичне виховання учнівської молоді в умовах боротьби за Україну".

Кожна доповідь та презентація, які представляли юні дослідники характеризувалися міцною теоретичною підготовкою та практичними прикладами з життя закладу освіти.

По завершенню, учасники ухвалили резолюцію Форуму, якою передбачено проведення заходів з національно-патріотичного виховання на період з листопада 2022 року по листопад 2023 року.

Усі доповідачі були відзначені дипломами Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної.

Ольга Куліцька, учениця ЗЗСО І-ІІ ст с. Сторінці буде брати участь у Сьомому обласному Форумі українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!».



« повернутися

Вхід для адміністратора