A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

Діяльність закладів дошкільної освіти в умовах сьогодення

Дата: 11.05.2023 11:30
Кількість переглядів: 31

11 травня 2023 року на базі відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти Тиврівської територіальної громади щодо діяльності закладів в умовах сьогодення.

Працівник ЦОЗУ Ковальчук С.А. висвітлила питання щодо порядку організації харчування в закладах дошкільної освіти комунальної власності Тиврівської територіальної громади.

Директор ЗДО «Мальва» Малощак А.В. презентувала усім присутнім порадник «Як створити внутрішню систему забезпечення якості освіти», до підготовки якого Державна служба якості освіти України залучила найкращих фахівців у сфері дошкільної освіти.

Провідним спеціалістом відділу Жилінською Т.О. було надано рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної освіти, чіткий алгоритм дій щодо порядку проведення самооцінювання освітніх та управлінських процесів.

Начальником віділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради Касянчук Л.Л. було підведено підсумки моніторингу ЗДО нашої громади Управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області та наголошено на необхідності налагодження позитивної взаємодії та співпраці між вихователями та батьками для постійного поліпшення якості освіти дошкільнят.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора