A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

Моніторингове дослідження

Дата: 01.05.2023 13:13
Кількість переглядів: 27

Сучасна освіта сьогодні піддається оцінюванню як з боку споживачів послуг: батьків, вчителів, вихователів, так і з боку держави. Начасі постає питання оновлення і підвищення якості змісту дошкільної та позашкільної освіти, тож моніторинг в освіті – це сучасний механізм управління якістю освіти. Проведення освітнього моніторингу стимулює позитивні перетворення та мотивує до якісних змін учасників освітнього процесу.

1 травня 2023 року, представниками Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Ємець Наталією Василівною, Білоус Вікторією Володимирівною було здійснено моніторингове дослідження щодо забезпечення рівного доступу до дошкільної освіти та забезпечення доступу до якісної позашкільної освіти у закладах освіти Тиврівської територіальної громади. Під час моніторингу піднімалися питання динаміки розвитку та контингенту здобувачів дошкільної та позашкільної освіти громади, доступності і безкоштовності освітніх послуг, підвищення ефективності функціонування системи дошкільної та позашкільної освіти; створення умов для саморозвитку, успішної реалізації , розвитку життєвих та творчих компетентностей вихованців.

Освітній процес у закладах освіти, як і будь-яка інша діяльність, має свою якість, тому виникає потреба у визначенні рівня цієї якості, що є одним з перших етапів на шляху покращення освітніх послуг.Дякуємо фахівцям Державної служби якості освіти за об'єктивність в оцінюванні, наданні кваліфікованої професійної консультації з ряду питань та партнерську співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора