A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

Інформаційно-просвітницький захід - інтелектуальний квіз, присвячений Дню Української Державності "Тисячолітній спадок державності"

Дата: 28.07.2023 18:00
Кількість переглядів: 54

28 липня, українці вдруге відзначають День Української Державності. У цього свята ще зовсім коротка історія, однак зараз воно набуло особливого значення.

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради спільно з Будинком дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради провели інформаційно-просвітницький захід - інтелектуальний квіз, присвячений Дню Української Державності "Тисячолітній спадок державності". У заході взяли участь молодь громади та працівники структурних підрозділів Тиврівської селищної ради.

Професійний історик, вчителька історії ОЗЗСО І-ІІІ ступенів смт. Тиврів Гончарук Олена Михайлівна провела з присутніми інформаційну бесіду про етапи державотворення та спадкоємців Володимирового Тризубу.

Пізнавальним був перегляд відеофільму "Історія України за 15 хвилин", який коротко і доступно, але вичерпно розповідає понад тисячолітню історію України.

Квіз "Державотворення" провів молодий та перспективний, представник Молодіжного Конгресу Вінниччини та Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді Микола Кирилюк. У квізі взяли участь дві команди "Козацька рада" та "Данила Нечая". Згуртована робота в командах давала можливість швидко відповідати на запитання про основні віхи та персоналії українського державотворення.

Даний захід дав можливість всім присутнім усвідомити, що історія України — це фактично історія боротьби українського народу за свою державу та здобуття незалежності.

#ДСПМ

#ВіннниччинаМолодіжна

#МолодьВінниччини

#ДеньУкраїнськоїДержавності

#ТисячолітнійСпадокДержавності

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора