A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

Серпнева педагогічна науково-практична конференція 2022

Дата: 30.08.2022 16:23
Кількість переглядів: 37

ПЛАН РОБОТИ серпневої конференції 2022

РІШЕННЯ СЕРПНЕВОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ 2022

30серпня 2022 року відбулася Серпнева педагогічна науково-практична конференція. На початку зібрання начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Людмила Леонідівна Касянчук подякувала захисникам України, які нині захищають нас і закликала вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

В конференції брали участь представники селищної ради, депутатського корпусу, фахівці Держпродспоживслужби та надзвичайних ситуацій.

Із вітальним словом до освітян звернулась представник селищної ради Задачіна Олена Олександрівна, подякувала за належну співпрацю, відзначила вагому роль вчителя у розвитку освіти та вручила Опорним школам ноутбуки для належного забезпечення дистанційного навчання.

Під час конференції Людмила Леонідівна доповіла про підсумки роботи галузі освіти Тиврівської громади та завдання на новий 2022-2023 навчальний рік. Також відзначила, що попри складність цьогорічного навчального процесу, педагоги зуміли забезпечити якість освіти та з перших днів війни стали осередком волонтерського руху та прийому внутрішньо переміщених осіб. Освітяни обговорили особливості навчального процесу в умовах війни, визначили пріоритети роботи. Насамперед це безпека дітей та гнучкість навчального процесу.

Голова постійної комісії з питань освіти Подзігун А. М. - відзначив належну підготовку закладів освіти та укриттів, побажав освітянам не втратити якість освіти в умовах воєнного часу і знаходити нові можливості для її вдосконалення.

Під час зібрання обговорювались питання інклюзивної освіти, організації національно- патріотичного виховання.

Окремий розділ освітянської конференції було присвячено питанням безпеки, під час яких працівники служби з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення та Держпродспоживслужби, навчили присутніх, як діяти в умовах, які можуть трапитись під час воєнного стану.

Голова профспілкової організації працівників освіти Подзігун М.С. доповів про роботу профспілкових організацій закладів освіти, відмітив волонтерство освітян, прозвітував про надання фінансової допомоги освітянам та їх рідним, які стоять на захисті України.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора