A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

Територіальний етап Всеукраїнської краєзнавчо-етнологічної конференції учнівської молоді «Завжди в народі буде жити, що серце серцю передасть…».

Дата: 17.11.2023 15:12
Кількість переглядів: 28

17 листопада 2023 року в режимі онлайн в Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради відбувся територіальний етап Всеукраїнської краєзнавчо-етнологічної конференції учнівської молоді «Завжди в народі буде жити, що серце серцю передасть…».

Під час конференції прозвучали виступи юних краєзнавців з Гришовецької гімназії, вихованців та педагогів Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради про власні дослідження, які сприятимуть збереженню та популяризації народної творчості для майбутніх поколінь.

Презентації та пошуково-дослідницькі роботи були з наступних тем:

– Традиції, звичаї та обряди українського народу.

– Український побут, народні ремесла, художні промисли.

– Традиційне вбрання українців.

Крім теоретичної частини, всі присутні на конференції в БДЮТ, мали змогу взяти участь у майстер класі з розпису тарілки.

Після закінчення конференції в межах спільної акції з ГО "ДОПОМОГА ЮНОСТІ: УКРАЇНА" " Калина лікуюча рослина", учасники перетирали зібрану калину з цукром для того щоб найближчим часом передати її нашим військовим на передову.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора