A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 28.08.2024 15:28
Кількість переглядів: 13

Фото без описуФото без опису

Учора, 28 серпня 2024 року, відбулася щорічна освітянська серпнева конференція педагогічних працівників під керівництвом начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради Касянчук Л.Л.. Участь у конференції взяли керівники закладів освіти нашої громади, секретар селищної ради Левчук О.І., головний спеціаліст інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти Ємець Н.В., Голова постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, духовного розвитку, молодіжної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту населення Подзігун А.М., головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Вінницького районного управління ГУ ДПСС у Вінницькій області Василевич О.П., регіональний представник ТОВ «Eddy» Рой В.І.

Учасниками конференції було вшановано хвилиною мовчання наших захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

У роботі конференції Оксана Іванівна привітала освітянську родину з початком нового навчального року, висловила педагогам подяку і шану за терпіння, мудрість, щоденну сумлінну працю, волонтерство, готовність до нововведень і роботи в різних форматах.

З доповіддю про організацію та основні вимоги щодо готовності 2024-2025 навчального року в закладах загальної середньої освіти громади виступила Касянчук Людмила Леонідівна, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради. Ємець Наталія Василівна презентувала доповідь про «Якісну освіту регіону-основу конкурентного потенціалу країни».

Депутат селищної ради, Подзігун Андрій Михайлович, відмітив належну підготовку усіх закладів освіти до нового навчального року, подякував керівникам закладів та їх педагогічним колективам за добросовісну працю та довів присутнім ряд важливих питань, які обговорювались під час Всеукраїнської освітньої конференції «Серпнева–2024», делегатом якої він був.

В ході конференції обговорили ряд наступних важливих питань. Серед них: навчання в умовах війни, перезавантаження НУШ та реформа профільної середньої освіти, підвели підсумки моніторингу підготовки закладів освіти до нового навчального року, цифровізація освіти, харчування в закладах освіти, стан пожежної та техногенної безпеки закладів освіти та вжиття організаційних та практичних заходів з метою підготовки до 2024-2025 навчального року, рекомендації щодо укриття учасників освітнього процесу у фонді захисних споруд цивільного захисту.

В ході конференції регіональний представник ТОВ «Eddy» Владислав Рой презентував присутнім освітню платформу «eddy 2.0».

В підсумку проведеного заходу було визначено ряд пріоритетних завдань освіти на 2024-2025 н.р. – формування ефективної мережі закладів освіти, реалізація реформи НУШ, організація роботи осередків викладання предмета «Захист України», створення умов для підготовки кваліфікованих робітників та ін.

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора